Universal fodral surfplatta 7-10 tum

Universal fodral surfplatta passar för de flesta enheter. Det finns fodral från 7 till 10 tum i olika färger, material och utföranden. Ett fodral till din surfplatta är ett måste om du vill skydda den från att gå sönder. Det är en billig investering att köpa ett universal fodral surfplatta, då det skyddar din dyrbara produkt från stötar och repor.

Fodral surfplatta barn

Söker du ett fodral surfplatta barn? Idag är surfplattor de naturliga leksakerna och hjälpmedlen i ett hem. Ditt barn kan se på TV och spela interaktiva spel, medan du gör annat. Men små barn har även små fingrar och för ett barn kan en surfplatta vara tung. De riskerar därför att tappa den, så ett fodral surfplatta barn är värt att investera i. Vi har ett särskilt barnvänligt fodral i vårt produktutbud – ett fint skal som garanterat gör ditt barn glad.

Surfplatta fodral 7 tum

Surfplatta fodral 7 tum är ett av standardmåtten för denna typ av produkt. En 7 tums enhet är en ganska liten surfplatta som är vanlig till barn. Hos oss finns skal och universal fodral till alla typer av märken. Är du i behov av ett surfplatta fodral 7 tum, har vi garanterat en bra produkt för dig! Se till att skydda din surfplatta med ett stöttåligt skydd.

Surfplatta fodral 10 tum

Surfplatta fodral 10 tum är även det ett vanligt mått som efterfrågas då det är ett av standardmåtten. Vi erbjuder universal fodral för surfplatta. Många av fodralen är av vik-variant som gör att de kan stå i tre olika positioner. Det är perfekt när du vill titta på skärmen utan att hålla i den eller om du vill koppla på ett separat tangentbord. Hitta ett surfplatta fodral 10 tum hos oss idag!

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan