Begagnad mobil

De senaste åren har priset på mobiler ökat dramatiskt. Den som köper en ny topp-telefon kan ibland komma att behöva betala runt 10 000 kronor. Om man istället köper en begagnad mobil så kan du få gott om prestanda och moderna funktioner, utan att göra avkall på ett bra pris.

Begagnad iPhone

Vi på Billigteknik vet att iPhone är en av de allra mest populära telefonmodellerna i Sverige. Detta är naturligtvis även sant på den begagnade marknaden. Därför så har vi sammanställt ett brett utbud av olika begagnade iPhone-modeller, så att du ska kunna hitta din favorittelefon - till ett lågt pris.

Begagnad Samsung Galaxy

För den som istället för iPhone föredrar Android så är Samsung Galaxy ett av de mest populära alternativen. Detta är varför vi har sett till att kunna erbjuda både begagnade Samsung Galaxy-modeller, liksom andra Android-alternativ. Med andra ord finns det något för alla!

Billig begagnad mobil

Den största fördelen med att köpa en begagnad mobil är att man då kan få den till ett dramatiskt mycket lägre pris. Om telefonen har tagits väl omhand så kan den dessutom i bästa fall vara i totalt nyskick. Du kan därigenom spara gott om pengar när du köper en billig begagnad mobil - samtidigt som du gör en god gärning för miljön!

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan