Samsung Galaxy begagnad

Här så har vi de populäraste modellerna från Samsung Galaxy-serien. Vi erbjuder många olika gamla flaggskeppsmodeller, vilka fortfarande erbjuder mycket god prestanda. Välj mellan exempelvis Samsung Galaxy S4, S5, S6, eller till och med S7. Vi har även andra modeller såsom Galaxy Xcover eller Samsung Galaxy Mini.

Begagnad Samsung Galaxy S5

Med en begagnad Samsung Galaxy S5 så får du alla de funktioner som Samsung Galaxy S5 hade när den först lanserades. Detta innefattar exempelvis en högupplöst 5,1-tums AMOLED-skärm, möjligheten att kunna koppla upp mot det snabba 4G LTE-nätet och en riktigt bra kamera.

Begagnad Samsung Galaxy A5

När Samsung lanserade sin Galaxy A-serie så var det för att kunna börja experimentera med mer sk ”premiummaterial” i sina enheter, exempelvis aluminium och glasbaksidor. Samsung har fortsatt på det inslagna spåret och vi erbjuder Samsung Galaxy A5 och Samsung Galaxy A3 från 2017.

Billig begagnad Samsung Galaxy

Genom att köpa en begagnad Samsung Galaxy så får du samma kompetenta funktioner som de erbjöd när de var helt nya, till en mycket lägre prislapp. Detta innebär färgsprakande OLED-skärmar från Samsung, vilka länge har varit kända för sin högupplösta, skarpa karaktär, och snabba processorer.

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan