iPhone begagnad

Det är ingen hemlighet att iPhone-serien är en av de allra mest populära telefonmodellerna. Detta är varför vi på Billigteknik har sett till att fylla vårat sortiment med många olika typer av begagnade iPhone-modeller, så att du kan hitta en som passar just dig.

Billig begagnad iPhone SE

Apple har genom iPhone SE gjort det som länge tycktes vara omöjligt - erbjuda flaggskeppsfunktioner och bland marknadens bästa prestanda i en telefon som inte är större än 4 tum. Detta innebär att du äntligen kan få en kompakt telefon igen, utan att behöva göra avkall på de senaste funktionerna.

Billig begagnad iPhone 6S

iPhone 6S introducerade världen till 3D Touch, tekniken som tillåter en användare att trycka olika hårt på skärmen för att kunna utföra olika funktioner. Dessutom så kom den med Apples nya, specialutvecklade aluminium-unibody vilket innebar att den inte längre kunde böjas. Den lanserade även A8-chippet och en ny kraftfull kamera på 12 megapixlar.

Billig begagnad iPhone

Den största nackdelen med iPhone har traditionellt varit att de kommer med en tilltagen prislapp. Även om det finns alternativ, exempelvis iPhone SE, som är billigare än toppmodellerna så är det mest prisvärda alternativet att köpa en begagnad iPhone. Skynda att fynda!

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan