Begagnad surfplatta

Att ha en surfplatta har under de senaste åren blivit ett måste i de flesta hem. Oavsett om det är en iPad, en Android- eller Windows-surfplatta så är dessa tablets utmärkta för att konsumera multimedia på, liksom att läsa e-böcker eller surfa med. Genom att köpa en begagnad surfplatta kan du få all denna funktionalitet till ett lågt pris.

Begagnad iPad

Vi har full koll på att iPad är en av de populäraste surfplattorna, begagnad eller inte. Med detta i åtanke har vi fyllt vårt sortiment med många olika alternativ för dig som söker en begagnad iPad, såsom all från iPad 2 till iPad Air, iPad Mini till iPad (2017). Samtliga erbjuder vi till riktigt låga priser.

Begagnad Samsung Tab

Den som inte gillar iPad och Apple vänder sig då ofta istället till Samsung. Vi erbjuder flera olika modeller, så att det ska finnas något för alla. Med en stor begagnad Samsung Galaxy Tab på över tio tum så får du en stor skärm för att njuta av dina serier på. Med en 7-tums surfplatta såsom Galaxy Tab 7.0 får du istället portabilitet. Välj själv!

Begagnad Windows-surfplatta

Den som vill få mer arbete gjort på sin surfplatta bör undersöka alternativet med en begagnad Windows-surfplatta. Detta tillåter att man använder sig av kraftfulla Windows-applikationer, och på det hela taget kan surfplatta bli mer lik en dator. Vi har Windows-surfplattor från Lenovo, Dell, Samsung - så att du kan hitta något som passar just dig.

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan