iPad begagnad

iPad är tveklöst den mest populära typen av surfplatta. Detta har dessutom varit fallet ända sedan Steve Jobs och Apple introducerade den ursprungliga iPad. Sedan dess har det släppts mängder av nya modeller, såsom iPad Mini, iPad Air och iPad Pro, och vi har de allra flesta i denna begagnad-avdelning.

Begagnad iPad Air

Genom iPad Air så krympte Apple ramarna på den vänstra och högra sidan av surfplattan. Samtidigt så utrustades iPad Air med kraftfullare komponenter, och behöll den högupplösta Retina-skärmen - trots att iPad Air blev dramatiskt mycket tunnare än tidigare. Med en begagnad iPad Air får du alla dessa fördelar.

Begagnad iPad Mini

När Apple släppte iPad Mini så tog denna alla funktioner från den stora iPad, och paketerade detta i ett mindre format och till ett lägre pris. Genom att köpa en begagnad iPad Mini så får du en mycket portabel enhet till ett oerhört lågt pris. Vi har flera olika typer av begagnade iPad Mini-modeller.

Billig begagnad iPad

Den som har en iPhone, MacBook, eller rentav en iPod vill då naturligtvis gärna ha en iPad. Denna är en sömlös del av Apples ekosystem, och tillåter användarna att ta del av iCloud, iMessage, App Store och Apple-funktioner såsom förslagsvis Handover och Continuity.

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan