Windows begagnad

Den som vill ha en kompromiss mellan en traditionell laptop och en surfplatta bör undersöka möjligheten att köpa en Windows-surfplatta. Vi har sammanställt många olika typer av begagnade Windows-surfplattor så att du kan få tag i en riktigt kompetent surfplatta för att utföra både arbete och mediekonsumtion genom.

Begagnad Windows Surface Pro 3

Genom lanseringen av Windows Surface så ville Microsoft kunna kontrollera produktionen av sin egen hårdvara, vid sidan av mjukvara. Windows Surface erbjuder en touch-display som låter dig komma nära ditt innehåll, samtidigt som den har en kraftfull Intel i7-processor, 8 GM RAM-minne och en 256 GB SSD-hårddisk. När du köper en begagnad Windows Surface får du allt detta till ett lågt pris.

Kraftfull begagnad Windows-surfplatta

När du använder dig av en begagnad Windows-surfplatta så får du den fulla Windows-upplevelsen, vilket innebär att du kan använda dig av datorversionerna av Microsoft-paketet, liksom andra datorapplikationer. Koppla ett tangentbord till din begagnade Windows-surfplatta så att du kan bli mer produktiv.

Billig begagnad Windows-surfplatta

Vi på Billigteknik kan hålla lägre priser än våra konkurrenter genom att vi är en online-baserad återförsäljare, som inte behöver hålla samma tilltagna marginaler som vår konkurrens. Detta är varför du kan få tag i en billig begagnad Windows-surfplatta från oss. Du kan dessutom vara helt säker när du handlar från oss då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Lenovo ThinkPad Helix (beg)
Högupplöst 11.6-tums dator och surfplatta i ett med Windows 10 Lenovo ThinkPad Helix (beg)

Begagnad! Dator och tablet i samma maskin med grym prestanda! Kraftfull dator med högupplöst 11,6-tums touch...

  • - 11.6" LED-skärm
  • - Skärmen klarar Full HD (1080p)
  • - Intel Core M-processor
  • - 8 GB RAM-minne
  • - 256 GB SSD-hårddisk
  • - Med stöd för DisplayPort
  • - Bakgrundsbelyst tangentbord
  • - Windows 10 Pro
Skick: Begagnad
Rea

REK: 9 000 kr

Från 5 499 kr


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan