Välkommen till Begagnade-datorer.se

Vi bakom begagnade-datorer.se heter Billigteknik som grundades hösten 2007 av två studenter från Lunds Universitet. När ett privat inköp av en bärbar dator skulle göras upptäckte de att återförsäljarna i många fall hade olika priser på en och samma produkt. En tanke föddes att det borde finnas en hel del datorer som inte kunde säljas av återförsäljarna. I alla branscher blir det alltid produkter över och modeller som utgår ur sortimentet. Efter mycket velande tog de mod till sig och påbörjade sökandet efter sådana produkter från en källarlokal strax utanför Lund.

Idag finns huvudsätet och lagret kvar i Lund men i nya, större lokaler. Verksamheten har vuxit och Billigteknik har ett betydligt bredare utbud än tidigare. Huvudinriktningen är fortfarande datorer men även en del andra hemelektronik- produkter dyker upp i sortimentet som fortlöpande kompletteras.

Vi har fått mycket beröm för vår kundservice och ämnar fortsätta med inställningen att aldrig ha en missnöjd kund. Strävan att hela tiden ha den mest personliga och bästa servicen tror vi är det vinnande konceptet på den här marknaden. Vi välkomnar alla förslag från våra kunder på hur vi skulle kunna förbättra vår service!

Mvh
Personalen på Begagnade-datorer.se

Brev & Hämtlager
Billigteknik Sweden AB
Skiffervägen 20
SE-22478 Lund
Företagsinformation
Billigteknik Sweden AB
Organisationsnummer: 556741-5772
Skiffervägen 20
SE-22478 Lund

 


Har du frågor eller funderingar?

Gäller det tekniska frågor om en PC, laptop, notebook, bärbar dator eller om mjukvara så ber vi dig i första hand kontakta tillverkaren av produkten, exempelvis HP, Compaq eller Toshiba. Kontaktuppgifter till alla tillverkare finner du under Support & FAQ. Vi kan alltid assistera dig när du pratar med tillverkaren men det snabbaste sättet är att du gör det själv. Om du misstänker ett hårdvarufel på din produkt bör din produkt vara tillgänglig för felsökning när du kontaktar tillverkaren.

Ingen fråga är för dum när man ska köpa en bärbar dator, laptop, PC, notebook eller för den delen någon annan produkt. Känner du som kund att du har svårt att uttrycka dig i ett email så kontakta oss i stället via telefon så hjälper vi dig gärna!


Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan