Kraftfull 12-tums med vändbar pekskärm, intel i7 och SSD
Lenovo ThinkPad Yoga 12 med touch (Beg)

Lenovo ThinkPad Yoga 12 med touch (Beg) Visa hel storlek

ThinkPad-Yoga-12-i7-8-180-2YW
1 st
 
Skick: Ny
Klarna  Från 221 kr / mån

Begagnad med 2 års garanti! Kraftfull 12-tums laptop från Lenovo med vändbar Full HD IPS-pekskärm och bra prestanda tack vare kraftfulla Intel i7-processorn med fyra threads och den snabba SSD-hårddisken på 256GB. Kommer även med exklusivt bakgrundsbelyst-tangentbord!


 • - 12.5" pekskärm med multi-touch
 • - Intel Core i7-processor
 • - DualCore gör datorn snabbare
 • - 8 GB RAM-minne
 • - 180 GB SSD-hårddisk
 • - Intel HD grafik
 • - mini HDMI-utgång
 • - Bakgrundsbelyst tangentbord
 • - Windows 10 Pro
 • - 24 månader från BilligTeknik

Mer information

5 599 kr

REK: 14 000 kr

Spara totalt 8 401 kr  (60%)

Tilläggstjänster och tillbehör till din nya dator!

Mångsidig 12-tums konvertibel Ultrabook med IPS-skärm för företag eller familjer som har krav på kvalite med Aktiv Digitizer.

* Styluspenna ingår!

Begagnad Lenovo ThinkPad Yoga 12 kvalitetsdator med kraftfull Intel i7-processor, 8GB ramminne, snabb 180GB SSD-hårddisk och exklusivt bakgrundsbelyst-tangentbord med 24 månaders garanti till BilligTeknik.se och Tier1 Asset!

Genom att köpa en begagnad dator bidrar du till att minska förbrukningen av jordens resurser och utsläppen av koldioxid. Genom detta köp minskar du förbrukning av råvaror, energi och kemikalier jämfört med att köpa nytt. Förhoppningsvis har du snart spart världen på ca 30 kg CO2 vilket motsvarar en bilresa runt ca 20 mil.

 

Datorn finns i olika prisklasser beroende på skick:

Oavsett klass kan det förekomma mindre obetydliga märken på skärm från tangentbordet då det är en tunn modell med touch! Av obetydlig karraktär!

Klass A: Mycket bra skick. Något mindre märke kan förekomma av obetydlig karraktär!

Klass B: Bra skick! Det kan förekomma fler mindre märken eller små repor!

Klass C: Mer använt begagnat skick! Datorn har flera repor och märken och är i fullt fungerande skick! Ett prisvärt alternativ som många blir nöjda med om man kan överleva en laptop som är något mer begagnad.

Skulle Ni inte vara nöjd med skicket finns 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen/distansavtalslagen och Ni kan byta eller få pengarna tillbaka!
 

Datorn fungerar felfritt och är återställd till fabriksinställningar. Nätadapter och batteri medföljer, men inga andra tillbehör.

Den här datorn kommer med 24 månaders garanti från BilligTeknik! Extra garanti kan köpas till under fliken Tillbehör ovan!

 

Femte generationen Intel® Core™ processor
Förstklassig prestanda, kraftfulla möjligheter. Med fantastisk grafik och prestanda levererar nya femte generationen Intel® Core™ processor processorkraft som tar din dataanvändning till en högre nivå så att du kan arbeta smartare och spela hårdare. Njut av otrolig batteritid som håller dig produktiv när du är på språng så att du inte behöver tänka på att ladda. Det är seriös databehandling. Endast med Intel Inside®.

Windows 10 Pro
Byggt för företag. Byggt för livet. Nya Windows sammanför allt du gör på alla enheter, oavsett om du är hemma, på arbetet eller ute och reser. Med Windows 10 Pro får du allt hos Windows 10, plus förbättrade säkerhetsegenskaper som pålitlig start, förbättrat biometriskt stöd med mera.

FYRA OTROLIGA LÄGEN. En fantastisk enhet.
Byt enkelt mellan fyra lägen – bärbart, stående, surfplatta och tält – medan systemet automatiskt byter systeminställningar och låser tangentbordet. Hemligheten: ThinkPad Yoga 12:s unika design, förbättrade gångjärn och pekskärm som gör att skärmen kan vridas 360 grader och till och med läggas platt. Det innebär att du kan välja läge baserat på vad du väljer att göra.


Tunn och lätt design, lång batteritid
Från endast 1,58 kg och bara 19 mm tjock, är nya ThinkPad Yoga 12 ultraportabel – perfekt för de som vill få saker gjorda och ständigt är i rörelse. Och med upp till 8 timmars batteritid (om ny) kan du använda den hela dagen utan att ladda den.

Branschledande multimode-tangentbord
Revolutionerande Ultrabooks kräver innovativa tangentbord. Och ThinkPad Yoga 12 har ett innovativt lift ‘n’ lock-tangentbord som uppfyller det kravet. När din Yoga byter mellan olika lägen lyfts tangentbordsramen automatiskt och tangenterna låses vilket eliminerar felaktiga tangenttryckningar och ger ett behagligare grepp.

Solid hållbarhet
ThinkPad Yoga 12 har en hållbar ram i magnesiumlegering och en slitstark, repsäker och smutstålig Dragontrail-skärm som gör att den klarar tuff behandling från även den mest härdade resenären.

Tiopunkters multitouch-skärm
Interagera med din ThinkPad Yoga 12 genom att använda enkla, intuitiva rörelser direkt på dess 12,5" tiopunkters HD eller FHD multitouch-skärm. Dess avancerade multitouch-teknik ger en överlägsen pekupplevelse, snabbare känsla och kortare svarstider.


  Specifikation
  Bäst för Familj
  Skärmstorlek Pekskärm 12.5" LED
  Skärmupplösning 1920 x 1080 (Full HD)
  Processor Intel Core i7-5600U 2.6 GHz (3.2 GHz Turbo)
  Processorkärnor 2 kärnor - snabbar upp datorn
  Cacheminne 4 MB L3-cache för bättre prestanda
  Simultaneous multithreading Processorn stödjer hyperthreading för bättre prestanda
  Minne 8 GB DDR3 RAM-minne
  Lagringsutrymme 180 GB SSD-hårddisk
  Grafikkort Intel HD Graphics 5500
  Optisk enhet Saknar CD/DVD-läsare
  Trådlöst nätverk Upp till 433 Mbit/s (802.11ac 1x1)
  Webbkamera Webbkamera med inbyggd mikrofon
  Högtalare Stereohögtalare
  HDMI En mini HDMI-utgång
  USB 3.0 Två USB-portar
  Bluetooth Bluetooth integrerat
  Minneskortläsare 4-i-1
  Batteri 2-cells batteri
  Musplatta Med multitouch
  Tangentbord Bakgrundsbelyst
  Språklayout Svenska, Danska, Finska, Norska
  Vikt 1.6 kg
  Bredd 31.6 cm
  Höjd 1.9 cm
  Djup 22.1 cm
  Operativsystem Windows 10 Pro 64-bit kommer förinstallerat
  Språkstöd Svenska, Danska, Norska, Finska, Engelska
  Garanti 24 månader från BilligTeknik

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan