Office-paketet i ett år för dator, telefon och surfplatta
Microsoft Office 365 Personal för 1 person i 1 år

Microsoft Office 365 Personal för 1 person i 1 år Visa hel storlek
QQ2-00761
QQ2-00741
Fler än 10
 
Skick: Ny
Klarna  Från 59 kr / mån

KAMPANJ! Office 365 Personal ger en person ett års tillgång till Office, som kan användas på PC- eller Mac-datorer, surfplattor och telefoner (inklusive Windows, iOS och Android). Paketet innehåller premiumversioner av Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote och Outlook samt - endast för PC - Publisher och Access.

Mer information

479 kr

Rea Rea!

REK: 650 kr

Spara totalt 171 kr  (26%)

KAMPANJ! Max 6st per kund!

Premiumappar för Office 365 Home
Bättre kan det knappast bli. Med dina favoriter bland Office 365-funktionerna samlade på ett och samma ställe får du snabbt fart på din kreativa process och kan göra jobbet bättre.

Pennanteckningsredigering i Word
Redigera intuitivt och direkt i Word med din penna. Ta bort ord genom en genomstrykning, markera text genom att rita en cirkel och skapa en överstrykning automatiskt. Redigera dokumenten snabbt med din digitala penna (surfplatta eller dator med touchfunktion krävs, penntillbehör säljs separat).

Budgetering i Excel
Håll ordning på ekonomin med Excel-mallar som gör att du kan hantera din privatekonomi som ett proffs. Noggrant utformade formler och kategorier gör det enklare att hålla ordning på inkomster, utgifter och sparande.

Pennanteckningsredigering i PowerPoint
Ta en digital penna* och sätt dina tankar på pränt på din laptop eller PC. Sedan kan du markera, redigera och förvandla dem till text och diagarm. Både handskrift och olika former kan lätt omvandlas från diagram och idéer till snygga presentationer. Med din digitala penna sparar du tid och kraft jämfört med om du bara använder ett tangentbord. *Surfplatta eller dator med touchfunktion krävs. Penntillbehör säljs separat.

Gör jobbet bättre
Skaffa premiunversioner av dina Office-appar, till exempel Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook så att du kan skapa, samarbeta, redigera och dela det du gör med vem som helst, var som helst i realtid.

Få tillgång till allt du har, var som helst
Med 1TB lagringsutrymme på OneDrive kan du spara, redigera och dela filer på ett säkert sätt från alla dina enheter, oavsett var du är.

Strukturera hela ditt liv
Få mer gjort genom att hålla ordning och hålla dig uppdaterad med Office-appar med inbyggd intelligens, säkerhet och effektivitet.

Skydda dina digitala tillgångar
Skydda dina digitala tillgångar med utpressningstrojanskydd och filåterställning i OneDrive, plus avancerat skydd mot virus och nätfiske på Outlook.com.

OBS! Office 365 Personal är endast för icke kommersiellt användande.


Systemkrav Windows: Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10.
Systemkrav Mac: Apple OS X 10.10 Yosemite eller senare.
Systemrav surfplatta/telefon: Android 4.4 (KitKat) eller senare, Apple iOS 6.0 eller senare.

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan