Dockningsstation för Microsoft Surface Pro 3
Dockningsstation till Microsoft Surface Pro 3 (beg)

Dockningsstation till Microsoft Surface Pro 3 (beg) Visa hel storlek

DockaSurfacePro3
9 st
 
Skick: Begagnad
Klarna  Från 73 kr / mån

Begagnad! Smidig dockningsstation till Microsoft Surface Pro 3 som förutom att ladda och fungera som en hållare till datorn även ger dig flertalet portar som USB, LAN samt skärmutgång.

Mer information

699 kr

Rea Rea!

Nypris: 2 000 kr

Spara totalt 1 301 kr  (65%)

Begagnad med 6 månaders garanti från BilligTeknik! AC-adapter medföljer.

Förvandla din Surface Pro 3-surfplatta till en komplett arbetsstation med den här dockningsstationen. Anslut enkelt en HD-skärm och dina favorittillbehör via flera ingångar och fem USB-portar.

Kontor
Klicka bara in Surface Pro 3 i dockan och gå från surfplatta till fullständig dator på ett ögonblick. Med en Ethernet-port, mini-DisplayPort och fem USB-portar (tre USB 3.0, två USB 2.0) kan du enkelt ansluta en HD-bildskärm, en trådbunden nätverksanslutning, ett ljudsystem och ett tangentbord i full storlek, mus, skrivare och mer.

Fem USB-portar
Med hela fem USB-portar (tre USB 3.0 och två USB 2.0) kan du överföra stora filer till en extern enhet, koppla in en USB-skrivare eller ett headset, ladda upp flera olika tillbehör och mer.

Ethernet-port
När du behöver pålitligheten i ett trådbundet nätverk erbjuder den supersnabba Ethernet-anslutningen överföringshastigheter på upp till 1 miljard bitar per sekund.

48-watts strömförsörjning
Ladda ditt Surface-batteri snabbt medan du arbetar, så att du sedan kan ge dig ut med en fulladdad enhet.

Videoutgång
Utöka visningen till en större skärm. Mini-DisplayPort-anslutningen ger HD-videoupplösning på upp till 3 840 x 2 600 DPI. Surface Pro 3-dockningsstationen har också kapacitet för flera bildskärmar direkt från förpackningen med dina befintliga bildskärmar. Om du har kedjekopplade skärmar kan de anslutas via den mini-DisplayPort som finns på baksidan av dockan.

Kundvagn  

Inga produkter i varukorgen

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan