Ultratunna iPad Air med högupplöst skärm
Apple iPad Air 16GB Space Grey (beg)

Apple iPad Air 16GB Space Grey (beg) Visa hel storlek

iPadAir-16-svart-beg
Fler än 10
 
Skick: Begagnad
Klarna  Från 71 kr / mån

Begagnad! Den svarta 16GB Wifi-versionen av Apples supertunna, superlätta iPad Air med fantastisk retinaskärm!


  Mer information

  2 195 kr

  Rea Rea!

  REK: 3 600 kr

  Spara totalt 1 405 kr  (39%)

  Begagnad Apple iPad Air 16GB med 6 månaders garanti till Billigteknik.se!

  Surfplattan finns i olika prisklasser beroende på skick:

  Klass A: Mycket bra skick

  Klass B: Bra skick med mindre tecken på användning. Det kan förekomma några få obetydliga repor eller mindre märken.

  Klass C: Det förekommer flera synliga märken och repor.

  Skulle Ni inte vara nöjd med skicket har du 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen/distansavtalslagen och Ni kan byta eller få pengarna tillbaka!

  Surfplattan fungerar felfritt och är återställd till fabriksinställningar. AC-adapter och laddkabel medföljer, inte nödvändigtvis original, men inga andra tillbehör.

  Då iPaden är begagnad kan iOS ha uppgraderats till en senare iOS verision.

   


  Helt ny, slank design
  iPad Air är oerhört tunn och är samtidigt väldigt solid tack vare sin aluminiumchassi i unibody-utförande. Den tappade nästan 24% i volym från föregångaren av fjärde generationen. Detta gör att den endast väger 453 gram. Men det som gör iPad Air så banbrytande är att man har fått i så mycket prestanda i samtidigt slankt utförande. Så du kan göra mycket mer än tidigare, medans det blir mindre vikt och volym att hantera. Sammanfattat är den hela 28% lättare, 20% tunnare och 24% mindre i volym än tidigare generation. Det är vad vi kallar utveckling när den går åt rätt håll.

  - 9,7-tums Retina-skärm
  - A7-processor
  - 16GB lagring
  - Upp till 10 timmar batteritid
  - Låg vikt endast 469 gram

  9,7-tums Retinaskärm
  Med den bästa bildskärmen i en mobil enhet, någonsin, får du 4x så många pixlar och dubbla upplösningen gentemot de äldre versionerna av iPad. Upplösningen, som är hela 2048 x 1536 är fler än vad en stor Full HD TV levererar. Pixlarna sitter så små och sitter så nära varandra, så ögat inte kan urskilja dem på ett normalt läsavstånd. Detta ger dig en fantastisk läs- och spelupplevelse.

  Fantastisk batteritid
  iPad Air är kraftfull, men inte hungrig efter ström. Även då den är 20 procent tunnare och upp till dubbelt så snabb som föregångaren, så behåller den samma imponerande 10-timmars batteritid. Detta tack vare A7-processorn som inte bara är mer kraftfull, utan samtidigt mer energisnål. Så vart du än är på väg med din iPad Air, kan du med batteritiden gå ännu längre.

  A7-processor
  Den nya A7-processorn tar iPad till nya höjder i form av kraft och hastighet. Tack vare den nya A7-processorn som kommer dina appar att laddas snabbare samt spelen kommer att vara mer responsiva. Upp till dubbla hastigheten mot tidigare version. A7-processorn supportar OpenGL ES version 3.0, Vilket betyder att du får detaljer och visuella effekter som tidigare endast var möjligt via stationära datorer och konsoller. A7-processorn bygger på en 64-bitars arkitektur, vilket öppnar dörren för fler robusta och kraftfulla appar, samtidigt som du fortfarande får upp till 10 timmars batteritid.

  iSight-kamera
  Nya iPad är utrustad med iSight-kamera som kan ta stillbilder i 5MP och filma i Full HD. Den ger dig bra belysning oavsett om du tar kort i solljus eller inomhus. Tryck, autofokusera och ställ eventuellt exponeringsinställningar. lätt som en plätt.
  Du kan fånga alla oförglömliga ögonblick genom att filma i äkta 1080p. Automatisk videostabilistering ger dig alltid skakfritt bra resultat, perfekt när du får skrattanfall.

  Supersnabbt WiFi och MIMO
  iPad ser till så att du håller dig ansluten på fler platser än någonsin tidigare. Med hjälp av två antenner i stället för en och MIMO-teknik, ger iPad dubbel WiFi-prestanda mot sina föregångare.

  Kraftfulla appar ingår
  iPad innehåller suveräna appar för e-post, surf och videosamtal. Den har också appar som du kan använda till att göra fantastiska saker med dina bilder, filmer, låtar, dokument, presentationer och kalkylblad.

  Fler än 475 000 appar på App Store
  Oavsett vad du gillar att göra så finns det troligtvis en app för det. Apparna har gjorts speciellt för iPad, så de utnyttjar den avancerade tekniken till max.

  iOS 7
  iOS är ännu enklare att använda tack vare funktioner som Kontrollcenter, AirDrop och smartare multitasking. Eftersom designen är gjord speciellt för iPad, fungerar allt lika bra som det ser ut.


   Specifikation
   Skärmstorlek 9.7" IPS-pekskärm med multitouch
   Skärmupplösning 2048 x 1536
   Processor Apple A7 1.4 GHz
   Processorkärnor 2 kärnor
   Lagringsutrymme 16 GB
   Trådlöst nätverk Upp till 300 Mbit/s (802.11n)
   Webbkamera Inbyggd HD-kamera 1080p
   Bluetooth Bluetooth integrerat
   Operativsystem iOS 7.0 på svenska
   Vikt 469 gram
   Mått 170 mm x 240 mm x 7,5 mm
   Batterityp Laddningsbart litium-polymer (upp till 10 timmars batteritid)

   Kundvagn  

   Inga produkter i varukorgen

   0 kr Frakt
   0 kr Totalt

   Priser inkl. moms

   Till kassan